Verkoopbrochure Rimpeler fase 3

De brochure van fase 3 kan je ophalen bij een van de betrokken makelaars: Het Geldersch Huys of Zielman Makelaardij. Toch liever digitaal? De brochure vind je ook hier:

Brochure Rimpeler fase 3

6 Twee-onder-een-kapwoningen

Fase 3 heeft in totaal 31 koopwoningen waarvan 6 twee-onder-een-kapwoningen. Deze ruime en eigentijdse woningen voldoen aan de eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw), hebben een dorpse sfeer en passen uitstekend in de groene omgeving van Rimpeler. Een extra grote woonkamer? Kijk wat er bij jouw lifestyle past en kies voor een mooie uitbouw met openslaande tuindeuren! Maak je huis tot je eigen thuis!

7 Verrassende Parkwoningen

Een bijzonder en opvallend type, onze parkwoningen. De parkwoningen (hoek- en tussenwoningen) worden in tegenstelling tot de andere woningen Nul-op-de-Meter gebouwd. Ze zijn gelegen in de ‘parkzone’ in het groen in een rustig gebied in de wijk.

18 eengezinswoningen

Sfeervolle straten en het dorpse gevoel, wie wil dat niet? De eengezinswoningen in fase 3 van Rimpeler zijn ontworpen met bijzondere details zoals een mooie erker en alle woningen hebben een mooie ligging. De hoekwoningen hebben een eigen oprit met garage. Boodschappen uitladen of de auto inpakken voor een weekendje weg? De auto staat altijd voor de deur. Welk type past bij jou?